Media 2017-10-25T23:09:49+00:00
ROUND TABLE SVERIGE I MEDIA

Round Table Sverige jobbar lokalt, nationellt och internationellt med olika projekt. Just de lokala klubbarna är väldigt duktiga på detta och det finns många fantastiska exempel på detta. Det handlar ofta om olika evenemang där intäkterna går till olika charityprojekt som klubben väljer. Här nedanför publicerar vi löpande exempel på dessa underbara projekt.

Tipsa oss gärna om fler artiklar på ro@roundtable.se

Drömfesten vid Havet

Drömfesten blev en succé

Lördagen den 20 maj, 2017 arrangerade Round Table 74 Karlshamn “Drömfesten vid havet”. Över 100 personer kom till välgörenhetsgalan på Piren. Totalt samlade de in 130 000 kronor till stiftelsen Min stora dag. De två tidigare åren har de sammanlagt dragit in 200 000 kronor.

> Artikel 1

> Artikel 2

Herrföreningens hedervärda insats

En heldag på Busfabriken, fylld av glädje, lek och gemenskap. Det var vad herrföreningen Round Table 36 arrangerade för alla Linköpingsbarn med någon form av funktionshinder, ett initiativ som betydde mycket för alla inblandade. – Det låter klyschigt, men det är vårt sätt att hjälpa samhället, berättar Pontus Palmqvist.

> Artikel

Nytt rekord för Matstafetten i Söderhamn – 580 deltagare i helgens stora matfest

Lördag den 20 maj var Matstafetten tillbaka i Söderhamn. För tolfte året träffades kända och okända personer över en festlig matbjudning innan kvällen mynnade ut i en gemensam, men hemlig, efterfest.   (Fotograf Tommy Selin)

> Artikel

Fem fyllda kundvagnar till flyktingar

Varor för närmare 10 000 kronor har skänkts för att delas ut till flyktingar på Centrum för alla. Insamlingen varade i ett par veckor efter ett initiativ av Round Table i Söderhamn.   (Fotograf: Daniel Nilsson)

> Artikel

Round Table skänker pengar till barn i Söderhamn

Matstafetten i Söderhamn var inte bara cyklande och god mat, den gav också välkomna bidrag till välgörenhet i kommunen. Detta år skänkte Round Table 15 000 kronor till Barnkolonin.   (Fotograf: Daniel Nilsson)

> Artikel